Ansikte

ANSIKTSBEHANDLINGAR


I våra ansiktsbehandlingar nedan använder vi oss av hudvårdsprodukter från BABOR som är ett tyskt professionellt hudvårdsmärke som har höga internationella kvalitetskrav. BABORs filosofi är att med sina produkter skapa en unik upplevelse och fantastiska resultat som både känns och syns. Vi skräddarsyr produkterna efter din hud och ditt behov vid behandlingstillfället för att du ska få de resultat du förväntar dig.


ANSIKTSBEHANDLINGAR

Klassisk Ansiktsbehandling

50 min 890 kr


Vår klassiska ansiktsbehandling är en komplett ansiktsbehandling som passar alla hudtyper då produktvalet anpassas efter hudens behov. Behandlingen inleds alltid med att huden rengörs och peelas under ånga för att få en perfekt bas för efterföljande produkter. Här ges även möjlighet för mig och dig att lära känna din hud och se vad den har för behov, hudtyp och hudtillstånd. Sedan följer en avslappnande ansiktsmassage med anpassade produkter samt en djupgående BABOR ampull. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask och rengöring med varma handukar.


Självklart avslutas även behandlingen med en sammanfattning av de bästa råden du kan tänkas behöva för din dagliga hudvårdsrutin. Portömning ingår vid behov.

Deep Cleanse

50 min 890 kr


En djuprengörande ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med rengöring och peeling under ånga följt av portömning. Efter portömningen appliceras en djuprengörande ampull som innehåller skifferolja sulfonat och tee tree-olja för att hämma bakterietillväxt, främja läkandet av eventuell acne och motverka inflammation i huden. Därefter läggs en djuprengörande mask som efter verkningstiden tvättas av med varma kompresser följt av avslutande produkter.

Passar främst en oren/fet hy. Passar även en hy med viss känslighet.

Ansiktsbehandling 50 min + Frans- och brynfärgning

60 min 1 150 kr


Välj mellan Klassisk ansiktsbehandling eller Deep Cleanse, notera ditt val av behandling i "Bokningsnoteringar"

Ansiktsbehandling 70 min + Frans- och brynfärgning

70 min 1 350 kr


Man Grooming

50 min 790 kr


En riktigt uppfräshande ansiktsbehandling för män som passar alla hudtyper. En härligt skummande rengöring och peeling för optimal förberedelse av huden inför efterkommande produkter. En djupgående reparerande och fuktgivande ampull tillsammans med Dr Brabors intensivt reparerande creme appliceras under ansiktsmassagen för direkt och långvarigt resultat. Behandlingen avslutas med en mask anpassad till hudens behov.

Heat Crush

40 min 690 kr


Heat Crush kickar igång huden och ger märkbart djup återfuktning. Behandlingen inleds med rengöring, peeling och en effektivt cirkulationsökande gel-mask för att optimera hudens upptagningsförmåga av kommande produkter. Huden får nu en crush-behandling med tre av Babors fruktrikaste ampuller för att mätta huden på djupet, akupressur för att öka hudens vitalitet ytterligare följt av massage med avslutande produkter. Garanterar en friskt rosig och återfuktad hud.


Passar alla hudtyper. Passar ej mycket känslig hud/rocasea.

Att tänka på: Den cirkulationsökande masken ökar blodgenomströmningen i huden och ger en synbar rodnad som lägger sig inom några minuter efter behandlingen.

Ansiktsbehandling Drömmen

90 min 1 300 kr


Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage. Huden i ansiktet rengörs och peelas under ånga för att ge en perfekt bas för efterföljande produkter. Här ges även möjlighet för mig och dig att lära känna din hud och se vad den har för hudtyp, hudtillstånd och behov. Sedan följer en avslappnande skalp- och ansiktsmassage med anpassade produkter samt en djupgående BABOR ampull för ett direkt och långvarigt resultat. En ansiktsmask läggs medan du får en fantastisk hand och armmassage. Behandlingen avslutas med rengöring med varma/kalla handdukar och avslutande produkt. Portömning ingår vid behov. Du kommer vakna upp som ur en dröm.

Clear Eyes

30 min 490 kr


En uppiggande ögonbehandling som reducerar och förebygger linjer runt ögonområdet och vekar avsvällande. Behandlingen fokuserar på området kring ögonen med undantag för massagen som inleds med lymfdränerande massagegrepp som startar vid käklinje/ner mot halsen för att få igång utrensningssystemet. Därefter akupressur, massage med anpassade produkter för att effektivt minska microspänningar följt av en svalkande ögonmask. Under ögonmaskens verkningstid får du njuta av en avslappnande huvudmassage.

Passar alla hudtyper. Rekommenderas från +20 år

Dermapen Deluxe

70 min 2 300 kr


Vill du ha en djuprengörande och lystergivande ansiktsbehandling med ofattbart bra resultat? Gör som stjärnorna och kom på en DermapenTM behandling. DermapenTM är en microneedeling behandling där man med hjälp av tunna nålar skapar tusentals mikroskopiska hål i huden. Detta gör man för att skapa en kontrollerad inflammation i huden som leder till att huden på nytt läker sig. Tack vare denna process kan man jobba med allt ifrån förstorade porer, acne, rocasea, åldrad hud med djupa linjer samt reducering av ärr. Behandlingen inleds med en dubbelrengöring från Babor, sedan appliceras Dr Babors AHA syramask på 30% för en optimal inledning på din DermapenTMbehandling. Microneedeling utförs sedan i hela ansiktet utefter din personliga behandlingsplan. DermapenTMbehandlingen avslutas som alltid med en djupt reparerande och återfuktande ansiktsmask från Dermaceuticals. Dermapen Deluxe fungerar även som en redcarpet treatment, rekommenderas några dagar innan ”den stora dagen”.

ADD ON'S - LÄGGS TILL I "BOKNINGNOTERING" VID DIN BOKNING

Eyepad ögonmask

120 kr

 

Går att kombinera med alla ansiktsbehandlingar utom "Heat Crush" samt vid fransfärgning.

 

Handinpackning

100 kr

 

Går att kombinera med alla ansiktsbehandlingar samt med lashlift.

 

Brynformning, Vaxning av överläpp/haka

100 kr/område (ord 200 kr/område)

 

Går att lägga till i alla ansiktsbehandlingar. Gäller inte vid tillägstid (bokas ej separat utan antecknas under "bokningsnotering" vid bokning.)

ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.