Händer och fötter

HÄNDER OCH FÖTTER


Våra händer och fötter används flitigt varje dag och det sätter sina spår. För att undvika att få spruckna naglar och nagelband och torra händer rekommenderas en manikyr. Välvårdade händer ger ett komplett helhetsintryck och passar både kvinnor och män. Det är också en väldigt skön behandling att få. Samma gäller våra fötter. Det är inte lätt att ta hand om fötterna själv så låt oss hjälpa dig. Vi tar hand om allt ifrån nagelband till naglar och fotsula. Välj en behandling med lackning för det lilla extra. Våra kortare behandlingar passar bäst för dig som går regelbundet.HÄNDER

Express Manikyr inkl. lackning

30 min 400 kr


Behandlingen inleds med varma handdukar. Därefter filas och formas naglarna, övervuxna nagelband fixas till och önskat lack appliceras. Behandlingen passar dig som har något mer välvårdade naglar, annars rekommenderas den klassiska manikyren för bästa resultat.

Klassisk Manikyr

30 min 425 kr


Behandlingen inleds med varma handdukar. Därefter filas och formas naglarna och övervuxna nagelband fixas till. Behandlingen avslutas med varma handdukar och en kortare massage.

Klassisk Manikyr inkl. lackning

45 min 540 kr


I vår härliga klassiska manikyr får dina händer den lyx dom förtjänar. Behandlingen inleds med varma handdukar, därefter filas och formas naglarna, övervuxna nagelband fixas till och önskat lack appliceras. Behandlingen avslutas med varma handdukar och en skön handmassage. Dina händer kommer att kännas som nya.

Shellac Manikyr

60 min 550 kr

 

Naglarna filas och formas, övervuxna nagelband fixas till och SHELLAC appliceras.

SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar. Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga.

 

Borttagning och påfyllning av Schellac

70 min 550 kr


Borttagning av Schellac inkl. minimanikyr

290 kr


FÖTTER

Pedikyr utan lackning

30 min 425 kr


Vår pedikyr är en komplett fotbehandling där huden under fötterna mjukas upp med varma handdukar samtidigt som tånaglar klipps och filas och övervuxna nagelband fixas till. Hård hud på fotsulan avlägsnas och behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.


Klassisk Pedikyr

45 min 600 kr


Vår pedikyr är en komplett fotbehandling där huden under fötterna mjukas upp med varma handdukar samtidigt som tånaglar klipps och filas och övervuxna nagelband fixas till. Hård hud på fotsulan avlägsnas och behandlingen avslutas med en härlig fotmassage. Lackning ingår om så önskas.

ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.