Massage

MASSAGE


Massage har både en rehabiliterande och förebyggande effekt. Allt ifrån att förebygga och behandla ett stressat sinne till spända och stela muskler. Boka den massage som passar dig bäst.MASSAGEBEHANDLINGAR

Klassisk Ryggmassage

45 min 680 kr


En klassisk lätt till djupgående massage som anpassas efter behov. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i rygg och nacke samt verkar avslappnande. En längre behandling som passar extra bra för dig som känner att du har lite mer att jobba med.


Klassisk Ryggmassage

25 min 450 kr


En klassisk lätt till djupgående massage som anpassas efter behov. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i rygg och nacke samt verkar avslappnande.


Hot Stone Massage

80 min 1 200 kr


En fantastisk wellness massage för hela kroppen där du masseras med varma lavastenar tillsammans med aromaolja för bästa effekt och upplevelse. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en avslappnande och avstressande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta kroppen och sinnet.


Huvudmassage

30 min 390 kr


En ayurvedisk inspirerad huvudmassage som är perfekt för dig som är stressad och har svårt att slappna av. Vår huvudmassage är gynnsam mot stressrelaterad tinnitus, spänningshuvudvärk samt ger en ökad mikrocirkulation i hårbotten. Koppla av hos oss i en halvtimme med en underbar huvudmassage som får dig att känna dig som en helt ny människa.


Ekologisk ansikts- och decoletagemassage

30 min 450 kr


En ansikts-och decoltagemassage med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Huden rengörs och masseras med en utvald ansiktsolja för ditt hudtillstånd. Behandlingen främjar cirkulationen i huden, stimulerar cellförnyelsen och jobbar regenererande. Ansiktsmassage hjälper även till att dränera bort slaggprodukter vilket ger huden en ökad vitalitet. En härlig massage som får dig att koppla av och känna dig lugn och harmonisk. 


ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.