Behandlingar

BEHANDLINGAR

TAKE SKINCARE


HUDVÅRD


Hos oss kan du hitta ett brett sortiment av hudvårdsbehandlingar med allt ifrån klassisk massage till Brasiliansk vaxning, DermapenTM och olika skräddarsydda ansikts-behandlingar. Du kan även välja att ta hand om dina händer och fötter hos oss med en avkopplande manikyr eller pedikyr.
Våra händer och fötter används flitigt varje dag och det sätter sina spår. För att undvika att få spruckna naglar och nagelband och torra händer rekommenderas en manikyr. Välvårdade händer ger ett komplett helhetsintryck och passar både kvinnor och män. Det är också en väldigt skön behandling

att få.

 

Samma gäller våra fötter. Det är inte lätt att ta hand om fötterna själv så låt oss hjälpa dig. Vi tar hand om allt ifrån nagelband till naglar och fotsula. Välj en behandling med lackning för det lilla extra.

 

 

Färga och forma fransar och bryn för att få en vacker inramning av ögonen. Inget är så viktigt i dag som ett par välformade bryn så låt oss hitta och underhålla din perfekta brynform samt förstärka din ögonkontur med vackert färgade och böjda fransar.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi oss av hudvårdsprodukter från BABOR och pHformula


Du kan välja mellan allt ifrån klassiska behandlingar, extra djuprengöring, syrabehandlingar eller en härlig fuktboost med vår "Heat Crush".


I våra klassiska behandlingar så skräddarsyr vi alltid produkterna efter din hud och ditt behov vid behandlingstillfället för att du ska få de resultat du förväntar dig.

Massage har både en rehabiliterande och förebyggande effekt. Allt ifrån att förebygga och behandla ett stressat sinne till spända och stela muskler.


Boka den massage som passar dig bäst.


DermapenTM är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Används bland annat i hudföryngrande syfte, för att reducera ärr och minimerar porer.

Vaxning och Sugaring är den optimala hårborttagningsmetoden för dig som vill ha en mer långvarig hårborttagning.


Kommer du regelbundet får du en fin och gles återväxt av det vaxade området och du slipper irriterad hud och grov utväxt som man kan uppleva vid rakning.

ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.