pHformula

pHformula


pHformula är en serie hudvårdsprodukter som är helt unik och ger ytterst effektiva resultat. pHformula jobbar på för tidigt åldrad hud, rocacea, periodal dermatit, acne och hyperpigmentering. pHformula erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. Produkterna är ett av de mest spännande och givande inom avancerad hudvård och har utvecklats för dermatologer, plastikkirurger och hudspecialister. 

ANSIKTSBEHANDLINGAR

pHformula Ansiktsbehandling

45 min 850 kr


I den här behandlingen kan hudterapeuten utefter vad din hud har för behov, hudtyp och hudtillstånd ge din hud den bästa behandlingen. Det är en underhållande behandling som går att göra vid enstaka tillfällen men som kur skapar ett fantastiskt resultat. Det går att behandla alltifrån acne, oljig hud, ärr, olika typer av inflammationer som rosacea, perioraldermatit, rodnad, mogen hud med solskador, markerande linjer samt och olika former av pigmenteringar.


Ger bra resultat vid en enskild behandling och för en uppfräschning av huden.


pHformula A.G.E

30 min 790 kr


Här har vi en effektiv behandling för dig som har en mogen hud som vill öka spänsten och få mer lyster. Vi utgår ifrån din hud och ser vad den har för behov, hudtyp och hudtillstånd. Här behandlar vi effektivt solskador, markerade linjer, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.


För bästa resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.


PRIS FÖR KUR

4 behandlingar 2800 kr


(tid mellan behandlingarna 2-3 veckor, senast 3 veckor mellan behandlingarna för att få ett kurpris)


pHformula A.C.N.E

30 min 790 kr


En fantastisk behandling för dig som har problem med acne eller fet hud, pormaskar, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.


För bästa resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.


PRIS FÖR KUR

6 behandlingar 4 200 kr


(tid mellan behandlingarna 2-3 veckor, senast 3 veckor mellan behandlingarna för att få ett kurpris)

pHformula C.R

30 min 790 kr 


En fantastisk behandling för dig som har känslig hud och behöver reparera hudbarriären. Effektiv även på rosacea, perioral dermatit, apatiska eksem eller hudrodnad och där ytliga kärl oftast är framträdande. Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på huden.


För bästa resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.


PRIS FÖR KUR

4 behandlingar 2800 kr


(tid mellan behandlingarna 2-3 veckor, senast 3 veckor mellan behandlingarna för att få ett kurpris)


pHformula M.E.L.A

30 min 790 kr 


För dig som har en hyperpigmenterad hud finns den här behandlingen. Den arbetar effektivt på UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton samt kloasma och melasma.

För bästa resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar.


PRIS FÖR KUR

6 behandlingar 4 200 kr


(tid mellan behandlingarna 2-3 veckor, senast 3 veckor mellan behandlingarna för att få ett kurpris)

pHformula, Glow Booster

30 min 550 kr


En effektiv behandling som direkt ger en härlig lyster. Det är också en bra behandling att utföra mellan kurbehandlingar då den förstärker hudens barriär. Du känner dig fräsch och får en fantastisk lyster efter behandlingen. Förutom rengöring, peeling, pensling av C-vitamin (ascorbinsyra) avslutar vi med applicering av ansiktskräm och solskydd.

pHformula, Detox

45 min 850 kr 


Här har vi en behandling med fokus på Detox som innehåller aktivt kol och växtextrakt vilket hjälper till att skydda och stärka upp hudbarriären. Behandlingen rekommenderas till alla hudtyper som är i behov av att reparera den naturliga balansen i huden.  Behandlingen ger en ökad smidighet, avgiftar huden, lugnar en stressad hud samt skapar lyster.

pHformula, de Luxe

60 min 1 150 kr 


I den här behandlingen kan hudterapeuten utefter vad din hud har för behov, hudtyp och hudtillstånd ge din hud den bästa behandlingen. Du får en behandling av ansikte, hals och dekolletage samt händer.

Det är en underhållande behandling som går att göra vid enstaka tillfällen men som kur skapar ett fantastiskt resultat. Det går att behandla alltifrån acne, oljig hud, ärr, olika typer av inflammationer som rosacea, perioraldermatit, rodnad, mogen hud med solskador, markerande linjer samt och olika former av pigmenteringar.

Den här behandlingen fungerar perfekt som en "redcarpet treatment", rekommenderas några dagar innan ”den stora dagen”.

pHformula med Dermapen

75 min 2 500 kr 


Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr.  När vi använder produkter från pHformula kan din hudterapeut utefter vad din hud har för behov, vilken hudtyp och hudtillstånd ge din hud den bästa behandlingen. Det är en underhållande behandling som går att göra vid enstaka tillfällen men som kur skapar ett fantastiskt resultat. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Konsultation

20 min-Kostnadsfri


Eftersom att vi är måna om att du ska få det resultat som du förväntar dig så erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation vid behandling av någon av våra kurer. Här går vi igenom din hud där du får möjlighet att få en tydligare bild över hur din behandlingsplan kan se ut samt ställa övriga frågor. 

Konsultationen är kostnadsfri, dock kommer du att debiteras 390 kr vid utebliven avbokning. Avboka därför alltid din behandling senast 24h innan bokad tid om du får förhinder.

ADD ON'S - LÄGGS TILL I "BOKNINGNOTERING" VID DIN BOKNING

Eyepad ögonmask

120 kr

 

Går att kombinera med alla ansiktsbehandlingar utom "Heat Crush" samt vid fransfärgning.

 

Handinpackning

100 kr

 

Går att kombinera med alla ansiktsbehandlingar samt med lashlift.

 

Brynformning

100 kr/område (ord 200 kr/område)

 

Går att lägga till i alla ansiktsbehandlingar. Gäller inte vid tillägstid (bokas ej separat utan antecknas under "bokningsnotering" vid bokning.)

ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.