Vaxning

VAXNING


Vid intimvaxning samt vaxning av andra känsliga områden så som ansikte och axill använder vi ett hårdvax från Lycon. Lycons Hot Wax innehåller ingredienser av högsta kvalitet samt eteriska oljor och mineraler som gör vaxet skonsamt mot huden.


Inför varje vaxning används alltid en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden samt bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör vaxningen mindre smärtsam.


För vaxning av andra områden används ett remsvax, även det är mer skonsamt och behagligt mot huden. Det innehåller mineraler och aromatiska oljor och lämnar inte kvar några kladdiga rester.

Hårborttagning med Lycon är en vårdande upplevelse tack vare noggrant val av vax beroende på område samt för- och efterbehandlingsprodukter som gör upplevelsen komplett! Dessa hudvårdsprodukterna är speciellt utformade för användning i salong före och efter behandling med Lycon vax. Produkterna försäkrar att behandlingen görs på ett så hygienisk, tryggt och behagligt sätt som möjligt.

 

INNAN VAXNING

Peela huden hemma med en peelingvante eller peelingcreme dagen innan och undvik att smörja in huden samma dag. Är det första gången som du vaxar dig ska håret ha växt minst 3 veckor innan din bokade tid och vara minst 5 mm långt (minst 3 mm vid intimvaxning).

 

EFTER VAXNING

24 timmar efter din vaxning bör du undvika vissa aktiviteter för att inte irritera de nyvaxade hårsäckarna som nu genomgår en läkningsprocess. Det är särskilt viktigt för att undvika hårsäcksinflammation och eventuell hypopigmentering (som kan förekomma om du solar inom 24 timmar). Undvik att träna, sola, bada, basta, smörja in dig med parfymerade produkter och att duscha inom de första 24 timmarna efter din vaxning.

 

För att underlätta att håret växer ut som det ska igen rekommenderar vi att du peelar området 1-2 ggr i veckan och smörjer in huden efteråt (undvik parfymerade produkter i det intima området). Alternativt använd "Folisan" dagligen - finns att köpa på salongen.

 

Vaxning rekommenderas var 3-8:e vecka för bästa resultat.

ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.