Injektions behandlingar

INJEKTIONSBEHANDLINGAR


Våra behandlingar utförs av Kristin Klangsell som är en certifierad injektionsbehandlare och legitimerad sjuksköterska sedan 2007.


”Jag har alltid haft ett brinnande intresse för skönhet, människor och det i kombinationer med att jag har en väldigt kreativ sida lett till att jag idag arbetar med injektionsbehandlingar.  För mig är det oerhört viktigt att det arbetet jag utför är naturligt, jag vill inte förändra utan förstärka klientens drag. Jag ställer otroligt höga krav på mig själv som behandlare och vill alltid leverera de bästa resultaten till mina klienter utifrån varje persons utgångspunkt och förutsättning. ” Kristin

FILLER

Fillers har många användningsområden, bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring, behandling av rynkor och ärr mm. Behandlingen går snabbt, resultatet ser du omedelbart, dessutom är konvalenstiden begränsad. Resultatet av en fillerbehandling innebär ett fylligare, slätare och fräschare utseende. Vi arbetar vi endast med kvalitetssäkra filler märken såsom Juvederm, och Stylage . Samtliga varumärken är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Hyaluronsyran som finns i fillers hittas även naturligt i människokroppen, dock bryts ämnet ner över tid, detta innebär att hyaluronsyran som injiceras via fillers bryts även den successivt ner med tiden varav det ickepermanenta resultatet på en fillerbehandling. 


Inför din behandling: 
-Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
-Du får inte vara gravid eller ammande 
-Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
-Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.


BOTOX

Botox är en behandling som ger dig ett naturligt resultat när behandlingen är väl utfört, du får ett ansikte som ser fräscht och utvilat ut.  Medlet har många användningsområden, du kan bland annat behandla "argrynkan", kråksparkar runt ögonen samt pannan mm.

Botox är ett läkemedel och arbetar genom att begränsa nervimpulser och det är endast rynkor som orsakas av överaktivitet i muskulaturen som kan behandlas. Detta innebär att rynkor som orsakas av exempelvis slapphet i huden inte kan behandlas. Rynkbehandling med botox är generellt ganska enkel och smärtfri. Behandlingen genomförs genom att ett antal utvalda små injektioner görs i musklerna strax under huden med en tunn nål. Behandlingen går relativt snabbt att utföra och smärtan är minimal. Resultaten av en botox behandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar.

Effekten av behandlingen kvarstår sedan 3-6 månader.

 

Inför din behandling:
-Du får inte vara gravid eller ammande 
-Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
-Du får inte vara allergisk mot protein i komjölk eller mot botulinum toxin typ A


SKINBOOSTER

Genom att injicera lättflytande hyaluronsyra och vitaminer in i hudens djupare lager får vi ett resultat av bättre hudkvalité, mer lyster, ökad elasticitet samt en återfuktning på djupet. I takt med att vi blir äldre försämras hudens kvalité, huden blir tunnare och mer torr. Hyaluronsyran som finns i SkinBooster binder fukt till huden och vitaminerna som finns i produkten förser huden med viktiga näringsämnen på djupet. En dag och/eller nattkräm som används på huden lägger sig endast på ytan medan skinbooster kommer igenom hudbarriären och arbetar inifrån och ut för bättre resultat av hudstruktur och lyster. Därför är en kombination av dessa två viktiga för att underhålla huden. Behandlingen omfattar normalt en kur på tre behandlingar med ca 2–4 veckors mellanrum. För att underhålla behandlingens resultat krävs därefter regelbunden behandling var 9e månad.


ÖPPETTIDER (RECEPTIONSTIDER)

Måndag - Fredag: 08.00-20.00

                                  (10.00-17.00)

Lördag: 14.00-20.00 (obemannat)

Söndag: 11.00-20.00 (obemannat)

TAKE CARE

S K I N C A R E


Take Skincare erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö.

KONTAKT

Adress: Rehnsgatan 24, 113 54 Stockholm

Email: info@takeskincare.se

Telefon: 08-758 22 10

Telefontider: Vardagar mellan 10.00-17.00


© Copyright. All Rights Reserved.